Nieuwe maatregelen corona

N.a.v. persconferentie wijziging in regels m.b.t. sporten

Beste ouders/verzorgers,

Zoals u afgelopen dinsdag gehoord heeft zijn de regels omtrent het sporten weer aangepast. Er is intensief contact geweest met de gemeente omtrent onze groepen. We hebben daarom met de gemeente Someren afgesproken dat we voor al onze groepen het sporten met aangepaste regels mogen aanbieden tot nader order van de gemeente of bij nieuwe RIVM-regels.
Kleedkamers mogen niet gebruikt worden. Vandaar dat we alle sporters verzoeken om zoveel mogelijk de sportkleding thuis al aan te trekken en dat u dan alleen nog maar uw schoenen/jas e.d. uit kunt trekken in de Microhal/sporthal Someren-Eind zelf. Er is een toilet op de gang van de Microhal waar we natuurlijk wel gebruik van kunnen maken. Ook zijn ouders/verzorgers helaas niet welkom in de Microhal/sporthal Someren-Eind. Uw kind wordt bij de deur opgewacht en mee naar binnen genomen door onze (hulp)leiding. De specifieke regels voor enkele groepen hebben wij gecommuniceerd met deze doelgroepen.
Als iedereen zich aan deze regels wil houden, dan kunnen we misschien toch deze weken met een goed en veilig gevoel doorkomen. Maar het belangrijkste is dat we iedereen op een veilige manier mogen laten sporten. 

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons benaderen via ons contactformulier dat u kunt vinden op de website.